Založ si blog

Ďaleko od ideálu


Určite vo svojom okolí nie som jediná, kto tvrdí, že nájsť posteľnú dvojičku je zázrak porovnateľný s premenou vody na víno. Nečudo, že keď po rokoch neslano-nemastných posteľných borcov nájdeme exkluzívnu vášeň, cítime sa ako prebudené Snehulienky a vízia návratu k bledému priemeru je skľučujúca. Problém nastane, keď zistíme, že dotyčný nie je pre nás práve ideálnym životným partnerom.

Viaceré moje známe natrafili okolo tridsiatky na mladého samca, ktorý je oproti ich rovesníkom nesmierne výkonný, divoký a učenlivý. A keďže s chlapskou potenciou to po dvadsiatke ide dolu kopcom, nemôžeme ich odsudzovať za to, že sa zbláznili do zajačika. Aj keď ešte býva u mamy a kvôli dňu v posteli vynechá prednášku z ekonómie. Keď však nami vášeň točí na plné obrátky, ťažko môžeme robiť racionálne rozhodnutia. Niekoľko mesiacov je, našťastie, dostačujúci čas na to, aby prudká vášeň poklesla na únosnú hranicu.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

pravda

Je veľmi ťažké dostať hlavu a srdce dohromady - v mojom prípade, nie sú ani priateľské :-) A že konflikt vytvára spisy, tak som pripravená otvoriť svoju myseľ a ísť do sveta mojich slov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 4360x
Priemerná čítanosť článkov: 1453x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy