Založ si blog

Klape nám len sex. Môže vzťah vydržať, ak jeho jedinou fungujúcou oblasťou je posteľ?


Už takmer päť rokov sa striedavo balím a sťahujem, len aby som sa o pár týždňov opäť vrátila k mužovi, ktorý je pre mňa úplne nevhodný. Neladíme spolu intelektuálne, životným smerovaním, nemáme spoločné záujmy ani sny, nezášam jeho kamarátov, matku aj svetre a on ohŕňa nos nad mojimi knihami a záľubou v písaní. Načo to spolu ešte vôbec ťaháme?! „Keby ste len vedeli, aký je v posteli,“ vzdychám už po neviemkoľkýkrát. „Len ho vidím a už sa mi trasú kolená…
Prečo teda nie sme len milencami? Z jednoduchého dôvodu. Nechcem si pripustiť, že by mohol taký geniálny sex byť všetkým, čo sa za tým skrýva. „Takéto splynutie musí predsa znamenať niečo viac!“

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

pravda

Je veľmi ťažké dostať hlavu a srdce dohromady - v mojom prípade, nie sú ani priateľské :-) A že konflikt vytvára spisy, tak som pripravená otvoriť svoju myseľ a ísť do sveta mojich slov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 4353x
Priemerná čítanosť článkov: 1451x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy